Прикордонники зі складу Об’єднаних сил відкрили двері для маріупольських школярів

НАЗАД
03 липня 2018 09:18

Прикордонники Донецького загону влаштували ексклюзивну виставку озброєння та техніки, з якою охоронці державних рубежів виконують бойові завдання на лінії зіткнення в районі Операції об’єднаних сил.

Органи та підрозділи Донецько-Луганського регіонального управління Держприкордонслужби, що входять до складу Об’єднаних сил, приймають активну участь у патріотичному вихованні молоді, популяризують військову службу в лавах прикордонного відомства. Розвиток шефських зв’язків, заохочення молоді до ознайомлення зі службою та побутом прикордонників – це основні віхи військово-патріотичного виховання та взаємодії з місцевим населенням.

Зокрема учора, прикордонники Донецького загону провели День відкритих дверей для маріупольських школярів молодших і середніх класів. Дітям «зелені берети» влаштували ексклюзивну виставку озброєння та техніки, з якою охоронці державних рубежів виконують бойові завдання на лінії зіткнення в районі Операції об’єднаних сил.

Довідалися діти і про історію та бойовий шлях прикордонного загону під час відсічи збройної агресії РФ. Крім цікавих розповідей та екскурсії на юних відвідувачів чекав і смачний солдатський обід, який вони із задоволенням скуштували.

Щиро дякуючи прикордонникам за гостинну та цікаву зустріч, вихованці навчальних закладів Маріуполя залишили на згадку креативний плакат з найкращими побажаннями. Прикордонники завжди готові допомогти у патріотичному вихованні молоді та завжди гостинно відкривають двері для малечі.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси