Прикордонники Житомирського загону зупинили двох молдован з сигаретами та нарковмісними таблетками

НАЗАД
09 квiтня 2019 10:00

Протягом минулої доби прикордонники відділу «Овруч» Житомирського загону виявили двох іноземців, які незаконно намагались ввезти на територію нашої країни тютюнові вироби та нарковмісні лікарські засоби.

Так, учора ввечері охоронці кордону в пункті пропуску   «Виступовичі» під час огляду автомобіля «Мерседес» молдавської реєстрації виявили 900 пачок сигарет білоруського виробництва. Тютюнові вироби, без відповідних знаків акцизного збору, знаходились в салоні мікроавтобуса серед особистих речей водія. Керував іномаркою 42-річний громадянин Молдова, який мав намір транзитом перетнути територію України.

Уже сьогодні, близько опівночі, під час оформлення транспортного засобу «Фольксваген», в цьому ж пункті пропуску, у 50-річного молдованина правоохоронці виявили психотропні пігулки «Андипал». Чоловік намагався перевезти медичні препарати в одній з сумок, що знаходились в багажному відділенні автівки. Допоміг в пошуку майже ста таблеток службовий собака, натренований на виявлення наркотичних речовин.

Наразі іноземців за порушення норм українського законодавства притягнуто до відповідальності. Сигарети та лікарські засоби вилучено.

Заходи в пункті пропуску проведено спільно з співробітниками Житомирської митниці ДФС.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси