Прикордонники-зенітники та екіпажі БТРів вдосконалювали навики стрільби

НАЗАД
12 лютого 2015 15:00

Сьогодні особовий склад мобільної зенітно-артилерійської застави Донецького прикордонного загону взяв участь у нічних стрільбах.  

Сьогодні особовий склад мобільної зенітно-артилерійської застави Донецького прикордонного загону взяв участь у нічних стрільбах. Спершу бійці вправлялися у стрільбі з автоматів, кулеметів та снайперської зброї, а пізніше почалися стрільби із ЗУ-23-2 (зенітна установка). Прикордонники-зенітники відточували свій професіоналізм, влучаючи в повітряні цілі у небі над морем. Тому  під час виконання навчальних завдань нічну темряву та тишу розривали спалахи, гарячі сліди набоїв та чувся гуркіт стрільби.

Тренувалися у вправності влучати у ціль і екіпажі бойових машин. У той час, як кулеметники вражали ціль зі штатного  крупнокаліберного кулемета Владімірова танкового та кулемета Калашникова танкового, решта  особового складу відпрацьовувала злагодженість дій під час відбиття атаки диверсантів, які мають на озброєні гранатомети.   

 В цілому з поставленими завдання під час навчань охоронці кордону Донецького загону справилися та продемонстрували високий рівень підготовки. 

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси