Прикордонники здобули всі можливі нагороди у змаганнях із самбо

НАЗАД
15 вересня 2023 12:56

У Львові завершився чемпіонат ФСТ «Динамо» України з боротьби самбо за програмою комплексних змагань «Динаміада-2023» серед збірних команд правоохоронних органів, рятувальних та спеціальних служб.

Прикордонне відомство у змаганнях представили 7 спортсменів у шести вагових категоріях. Крім охоронців кордону у поєдинках взяли участь представники Нацгвардії, Нацполіції, Служби безпеки України, Державної служби України з надзвичайних ситуацій, а також Служби судової охорони і Національного антикорупційного бюро України.

За результатами турніру прикордонники вибороли чимало нагород. Роман Труш посів перше золоте місце, срібло забрали Станіслав Сергійчук та Олексій Ніженко, а бронзові нагороди завоювали Данііл Ісаєнко та Вадим Чернов.

У загальнокомандному заліку із семи команд самбісти-прикордонники посіли четверте місце, поступившись лише кількома балами представникам Служби безпеки і Нацполіції, які розділили між собою друге і третє місця. Беззаперечним переможцем серед команд стала збірна Національної гвардії України.

Вітаємо наших прикордонників з нагородами, вітаємо наших колег з перемогами! Слава Україні!

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси