Прикордонники здійснили оформлення гуманітарної допомоги для жителів Донецька

НАЗАД
09 вересня 2015 15:23

Сьогодні у контрольному пункті в’їзду/виїзду «Зайцеве», що на лінії розмежування між силами АТО та незаконними збройними фор

Сьогодні у контрольному пункті в’їзду/виїзду «Зайцеве», що на лінії розмежування між силами АТО та незаконними збройними формуваннями, прикордонники оформили 3 автомобілі з гуманітарними вантажами для жителів Донецька.

Прикордонники оформили два автомобілі «ДАФ» та транспортний засіб «Мерседес», які прямували до тимчасово неконтрольованої території. Вантажівки слідували з Дніпропетровська до Донецька та перевозили понад 22 тонни лікарських засобів у супроводі представників медичної гуманітарної організації «Лікарі без кордонів».

 

Державна прикордонна служба повідомляє, що у разі виникнення проблемних питань під час оформлення гуманітарних вантажів,  можна звертатися за телефонами:

 

начальник управління прикордонного контролю Департаменту охорони державного кордону Адміністрації Держприкордонслужби: (044) 239-84-54;

 

відділ організації та технологій прикордонного контролю управління прикордонного контролю Департаменту охорони державного кордону Адміністрації Держприкордонслужби: (044) 527-63-67 або (044) 527-62-63.

 

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси