Прикордонники завадили переміщенню майже 3 тисяч контрабандних сигарет до країн ЄС

НАЗАД
02 серпня 2016 11:16

Українські прикордонники продовжують протидіяти протиправній діяльності на державному кордоні, в тому числі контрабанді тютюнових виробів.

Українські прикордонники продовжують протидіяти протиправній діяльності на державному кордоні, в тому числі контрабанді тютюнових виробів.

Спробі порушників переправити куриво через держрубіж завадили учора військовослужбовці відділу «Селятин» Чернівецького загону. Після отримання оперативними співробітниками інформації про підготовку до переміщення контрабандного товару через кордон - групою реагування було знайдено 2,5 тисячі пачок контрабандних сигарет. Тютюнові вироби знаходилися неподалік держрубежу та були підготовлені для переправки. Прикордонними нарядами перевірено ділянку на даному напрямку, ознак порушення кордону не виявлено. В подальшому виявлений товар буде переданий працівникам фіскальної служби.

Крім того, учора прикордонники Луцького загону виявили сховок із сигаретами в українця, який прямував до Польщі. У пункті пропуску «Ягодин» в автомобілі «Мерседес», яким він керував, був виявлений тайник. Він облаштував його в порожнині запасного колеса, в якому намагався приховати 350 пачок сигарет на суму понад 5 тисяч гривень. Сигарети вилучено, стосовно водія автівки складені відповідні протоколи.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси