Прикордонники затримали українця з електротоварами, виявили місце накопичення товарів та знайшли пакунки з одягом і взуттям

НАЗАД
10 листопада 2015 13:56

Громадянина України затримали учора між українським н.п. Пильна та російським Вергилівка прикордонники відділу «Веселе» Харківського загону. До сусідньої країни через річку Липчик чолов

Громадянина України затримали учора між українським н.п. Пильна та російським Вергилівка прикордонники відділу «Веселе» Харківського загону. До сусідньої країни через річку Липчик чоловік намагався переправити човном 6 коробок  з електротоварами.  Крім того, на протилежному березі була помічена особа, яка, ймовірно, чекала на нього.

В подальшому під час перевірки навколишньої території із залученням службової собаки прикордонники вийшли до покинутої будівлі. Для перевірки можливого місця накопичення товарів були повідомлені співробітники МВС.  Під час огляду будівлі правоохоронці знайшли ще 20 ящиків таких товарів, попередньо запчастин до електроустаткування.

Крім того товари, які порушники планували переправити по той бік кордону, виявляли учора двічі прикордонники Сумського загону. Спочатку 4 «безгоспні» коробки та 9 мішків із взуттям та одягом виявили неподалік держрубежу прикордонники відділу «Славгород». Трохи згодом прикордонний нарядом від мобільної прикордонної застави «Суми»,  під час патрулювання на напрямку н.п. Славгород, виявив ще 23 коробки з жіночим взуттям. Власників  товарів поблизу не було.

 

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси