Прикордонники затримали українця, який намагався непомітно перетнути кордон у вантажному поїзді

НАЗАД
24 червня 2015 09:11

Громадянина України виявили прикордонники під час прикордонного контролю вантажного поїзда у пункті контролю «Хутір-Михайлівський». Вантажний поїзд «Брянськ-Конотоп&raqu

Громадянина України виявили прикордонники під час прикордонного контролю вантажного поїзда у пункті контролю «Хутір-Михайлівський».

Вантажний поїзд «Брянськ-Конотоп» перетинав кордон учора вранці на в’їзд в Україну. У документах, які отримали прикордонники, зазначалося, що напіввагони поїзда були порожніми. Під час зупинки поїзда прикордонники Сумського загону помітили, як з одного напіввагона зійшов невідомий чоловік. В ході з’ясування законності знаходження останнього у вантажному поїзді правоохоронці встановили, що чоловік є громадянином України, який у такий спосіб вирішив повернутися з Росії.

Під час  спілкування громадянин надав пояснення, що з минулого року він перебував в м. Москва на заробітках. Однак під час повернення на початку червня до України в пункті пропуску «Суземка» (Росія) російськими прикордонниками він був притягнений до адмінвідповідальності за спробу перетину кордону по недійсному паспортному документу, в якому була відсутня друга вікова фотокартка. Далі для отримання посвідки на повернення в Україну чоловік звернувся до Консульства України в м. Москва,  але, не дочекавшись отримання посвідки на повернення, вирішив потрапити додому без проходження прикордонного контролю.

За спробу незаконного перетинання державного кордону України на 25-річного порушника складені відповідні адміністративні матеріали.

 

 

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси