Прикордонники затримали вантажівку з 3 тоннами металу та українця, який переносив металобрухт із зони відчуження

НАЗАД
05 квiтня 2016 11:41

Три тонни брухту кольорових металів затримав у прикордонні на контрольному посту «Крести» прикордонний наряд Чернігівського загону.

Три тонни брухту кольорових металів затримав у прикордонні на контрольному посту «Крести» прикордонний наряд Чернігівського загону.

На перехресті доріг «Сеньківка–Гірськ–Хрінівка–Гасичівка» прикордонники зупинили вантажний автомобіль «ГАЗ», яким керував громадянин України. Ніяких документів на вантаж він представити не зміг.

Автомобіль разом з водієм передали співробітникам Городнянського відділу поліції в Чернігівській області для подальшої перевірки.  В діях громадянина України вбачаються ознаки кримінального правопорушення за статтею 213 Кримінального Кодексу України «Порушення порядку здійснення операцій з металобрухтом».

А на Житомирщині прикордонники відділу «Млачівка», реалізуючи оперативну інформацію, спільно зі співробітниками Національної поліції виявили громадянина України, який переміщував 100 кг металобрухту. Чоловіка затримали на околиці населеного пункту Фабриківка Київської області, що входить до зони відчуження. 

На даного громадянина складено протокол про адміністративне правопорушення за ст.46-1 КУпАП. До відділу Національної поліції направлено повідомлення про виявлення ознак кримінального правопорушення, передбаченого ст.267-1 КК України «Порушення вимог режиму радіаційної безпеки».

 

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси