Прикордонники затримали трьох громадян, які розшукувались за скоєння кримінальних правопорушень

НАЗАД
31 грудня 2015 16:03

Громадянина Молдови, який знаходився в розшуку за організацію злочинного угрупування, затримали вчора прикордонники Білгород-Дністровського загону.

Громадянина Молдови, який знаходився в розшуку за організацію злочинного угрупування, затримали вчора прикордонники Білгород-Дністровського загону.

Пасажиром чоловік прямував до Молдови автомобілем через пункт пропуску «Кучурган-авто». Прикордонники його виявили у ході перевірки та спрацювання  бази даних Інтерполу. Як з'ясувалося, затриманий розшукується у себе на Батьківщині за вчинення кримінальних правопорушень, серед яких організація та участь в  злочинному угрупуванні. За даним фактом проінформовано співробітників українського бюро Інтерполу та представників Національної поліції.

Ще двох чоловіків, громадянина України та Ізраїлю, які теж знаходились в розшуку затримали прикордонники Чопського загону та Окремого контрольно-пропускного пункту «Київ».

Так, на Закарпатті під час моніторингу державного кордону прикордонний наряд зупинив особу без документів. У ході подальшої перевірки стало відомо, що затриманий розшукується за вчинення крадіжки. З його слів, він мав намір незаконно перетнути кордон та прямував до Угорщини з метою уникнення покарання. А в аеропорту «Бориспіль» під час перевірки документів пасажирів рейсу «Київ–Тель-Авів» прикордонники затримали громадянина Ізраїлю 1994 року народження. Під час спрацювання бази даних виявилось, що зазначений громадянин розшукується за скоєння в Полтавській області кримінального правопорушення, а саме нанесення тяжких тілесних ушкоджень. Затриманого передали представникам поліції.   

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси