Прикордонники затримали три автомобілі, один з яких розшукували у Чехії

НАЗАД
14 листопада 2016 10:50

Автомобіль, який знаходився в розшуку як викрадений, виявили в пункті пропуску «Кучурган» прикордонники Білгород-Дністровського загону.

Автомобіль, який знаходився в розшуку як викрадений, виявили в пункті  пропуску «Кучурган» прикордонники Білгород-Дністровського загону. Під час перевірки транспортного засобу «Шкода» за обліками бази даних Інтерполу співробітники Держприкордонслужби  встановили,  що зазначений транспортний засіб був викрадений більше року тому в Чехії. По даному факту проінформовано Укрбюро Інтерполу. Водія, громадянина України, та автомобіль передали представникам Національної поліції.

Ще одну автівку з невідповідними реєстраційними документами виявили в пункті пропуску «Рижівка» прикордонники Сумського загону. Прямуючи до Росії, водій, громадянин України, надав документи на автівку, але прикордонники під час перевірки виявили невідповідність номеру кузова автомобіля «Джилі» з даними, зазначеними в реєстраційних документах. За даним фактом складено документи адміністративного провадження.

Також вчора, в ході реалізації оперативної інформації, прикордонники Ізмаїльського загону виявили поблизу кордону автомобіль «ВАЗ» без реєстраційних документів. Порушники перетнувши кордон транспортний засіб покинули, так як помітили прикордонний наряд, який прямував на їх затримання. Наразі проводяться заходи щодо пошуку причетних до протиправної діяльності.

 

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси