Прикордонники затримали псевдоболгар із Сирії, афганців та росіянина з паспортом СРСР

НАЗАД
12 вересня 2012 13:31

Двох пасажирів, які летіли транзитним рейсом «Афіни-Київ-Стокгольм», затримали учора ввечері прикордонники в аеропорту «Бориспіль».

Двох пасажирів, які летіли транзитним рейсом «Афіни-Київ-Стокгольм», затримали учора ввечері прикордонники в аеропорту «Бориспіль». На паспортний контроль вони подали документи громадян Болгарії, в яких прикордонники відразу помітили невідповідність. Самі ж пасажири зізналися, що насправді є громадяни Сирії і що у такий спосіб намагались дістатись країн західної Європи.

Ще двох осіб, попередньо громадян Афганістану, затримали прикордонники Львівського загону у потязі «Одеса-Ужгород» під час перевірки на залізничному вокзалі Львова.  При собі чоловік та жінка не мали документів, тому їх передали до Міграційної служби міста.

І зовсім незвичайного пасажира, який на контроль пред’явив паспортний документ громадянина СРСР, виявили прикордонники Сумського загону в пункті контролю «Конотоп» у поїзді «Софія-Москва». З’ясувалося, що громадянин Росії забув замінити паспорт.

 

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси