Прикордонники затримали порушників з підробленими дата-штампами та розшукуваного за крадіжку

НАЗАД
27 лютого 2014 09:43

Громадянина Білорусі не випустили учора з України прикордонники  Окремого контрольно-пропускного пункту «Київ». Чоловік збирався відлетіти до Варшави  через аеропорт &

Громадянина Білорусі не випустили учора з України прикордонники  Окремого контрольно-пропускного пункту «Київ». Чоловік збирався відлетіти до Варшави  через аеропорт «Бориспіль». Але правоохоронці виявили у нього підроблені відмітки Держприкордонслужби. Наразі правопорушника передали співробітникам міліції.  Громадянина Узбекистану вартові кордону у цьому ж аеропорту не пропустили через підроблену довідку на постійне місце проживання. До України узбек прилетів рейсом із Санкт-Петербурга.

Також на Донеччині у пункті пропуску «Іловайськ» прикордонники виявили підроблені дата-штампами прикордонного відомства у громадянина Азербайджану. Зараз порушника, який намагався виїхати поїздом «Харків-Баку»,  передали працівникам МВС.  

А співробітники відділу «Дмитрівка» Донецького загону затримали двох порушників на «зеленому кордоні». Чоловіка та жінку, які йшли  із Росії, зупинили неподалік  села Маринівка за 100 метрів від українсько-російського кордону. Як з’ясувалося згодом, затриманий чоловік деякий час перебував у розшуку за крадіжку. 

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси