Прикордонники затримали порушника, який знаходився в розшуку, та виявили підроблені документи

НАЗАД
02 листопада 2016 11:10

Громадянина України, який розшукувався за скоєння кримінального злочину, зупинили вчора майже опівночі в пункті пропуску «Доманове» прикордонники Луцького загону.

Громадянина України, який розшукувався за скоєння кримінального злочину, зупинили вчора майже опівночі в пункті пропуску «Доманове» прикордонники Луцького загону. Під час проведення прикордонного контролю співробітники Держприкордонслужби встановили, що чоловік, який прямував з Білорусі, знаходиться в розшуку за вчинення умисних тяжких тілесних ушкоджень. Зазначену особу затримали та передали представникам Національної поліції.

Ще двох порушників, які намагались перетнути державний кордон за підробленими документами, зупинили в пунктах пропуску прикордонники Львівського та Мостиського загонів. У громадянина  України, який прямував через пункт пропуску «Рава-Руська» автомобілем «Ауді» до Республіки Польща, наряд виявив підроблені відмітки у паспорті. За результатами поглибленої перевірки було встановлено, що печатки  Посольства України в Республіці Білорусь та печатки міграційної служби не відповідають оригіналу. По даному факту було поінформовано працівників Національної поліції, паспорт вилучено, а громадянина не пропущено. Також прикордонники зупинили в пункті пропуску «Шегині» громадянина Туреччини, який прямуючи до Польщі для перевірки надав підроблений паспортний документ громадянина Гватемали. Чоловіка передали представникам Національної поліції. 

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси