Прикордонники затримали німця, який намагався незаконно потрапити в Україну

НАЗАД
15 серпня 2017 09:54

Прикордонники відділу «Краковець» Мостиського загону затримали громадянина Німеччини, який незаконно перетнув українсько-польський кордон.

Прикордонники відділу «Краковець» Мостиського загону затримали громадянина Німеччини, який незаконно перетнув українсько-польський кордон.

Іноземця правоохоронці затримали біля міжнародного пункту пропуску «Краківець», коли той в обхід контролю пішки намагався дістатися України. Група реагування, перевіряючи причину спрацювання сигналізаційного приладу, виявила чоловіка під час подолання прикордонних інженерних споруд. Затриманим виявився громадянин Федеративної Республіки Німеччина 1995 року народження, який при собі мав внутрішню ID-картку Німеччини.  Власне через відсутність документу, що дає право на перетин кордону, годину до цього українські прикордонники не пропустили його в пункті пропуску та повернули назад в Польщу. Чоловік же спробував дістатись України іншим шляхом, не зважаючи на протиправність таких своїх дій.

За незаконний перетин державного кордону України громадянина було притягнено до адміністративної відповідальності за  ч.1 ст. 204-1 КУпАП та накладено штраф. В подальшому його було передано польським колегам в порядку виконання Угоди про реадмісію осіб.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси