Прикордонники затримали неповнолітніх з сигаретами, «патрульного» з радіостанцією та кілька партій курива

НАЗАД
30 серпня 2016 11:14

На Буковині та Закарпатті підрозділи Державної прикордонної служби України продовжують системно протидіяти злочинній діяльності на державному кордоні

На Буковині та Закарпатті підрозділи Державної прикордонної служби України продовжують системно протидіяти злочинній діяльності на державному кордоні. Зважаючи на це контрабандисти тютюнових виробів вишукують будь-яку можливість переміщення товару через кордон, в тому числі діють організовано, використовують для здійснення незаконних оборудок неповнолітніх, розставляють «патрулі», або ж складають куриво у тайники.

Так, минулої доби прикордонники відділу «Красноїльськ» Чернівецького загону затримали за кілька сотень метрів від кордону двох 17-річних юнаків. Неповнолітні прямували до Румунії з 20 блоками сигарет. Після складання адмінпротоколів їх передали батькам.

Крім того, на цьому напрямку прикордонники затримали учора ввечері громадянина України без документів. Чоловік був із радіостанцією, за допомогою якої, скоріш за все, він відслідковував ситуацію та передавав її своїм спільникам.

Ще трьох осіб, які покинули 3 ящики сигарет, прикордонникам цього відділу довелось наздоганяти з попереджувальними пострілами вгору.

Також сьогодні вночі на Закарпатті під час патрулювання прикордонники Мукачівського загону виявили 2 порушників. О 2-й годині ночі невідомі намагалися порушити державний кордон та планували переправити контрабандні тютюнові вироби через річку Тиса на інший берег. У залишених втікачами неподалік берега пакунках правоохоронці нарахували 1900 пачок сигарет.  

 

 

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси