Прикордонники затримали нелегалів з Індії, Пакистану та Молдови

НАЗАД
31 серпня 2017 12:57

Сьогодні вночі прикордонники Харківського загону затримали групу нелегальних мігрантів.

Сьогодні вночі прикордонники Харківського загону затримали групу нелегальних мігрантів.

Під час несення служби з охорони державного кордону, за допомогою мобільного тепловізійного приладу, прикордонний наряд відділу «Золочів» виявив рух 4 невідомих осіб, що рухалися зі сторони кордону в напрямку населеного пункту Уди.

Порушниками виявилися 2 громадянина Індії, 1 громадянин Пакистану та одна особа без документів. Але зі слів останнього, він громадянин України. Згодом було встановлено, що наш співвітчизник сприяв незаконному перетину кордону іноземцям-порушникам та супроводжував їх територією України.

На затриманих складено документи про адміністративне правопорушення за незаконний перетин кордону. А нашому співвітчизнику загрожує кримінальна відповідальність передбачена ст. 332 КК України (Незаконне переправлення осіб через державний кордон України).

 А прикордонники відділу «Тимкове» Подільського загону, неподалік від українсько-молдовського кордону виявили двох громадян Молдови, які також мали намір незаконно перетнути кордон. 

На чоловіків складено протоколи про притягнення до адміністративної відповідальності за ч.2 ст. 204-1 КУпАП (Порушення або спроба порушення державного кордону). Справи скеровано до суду.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси