Прикордонники затримали на кордоні з Молдовою мікроавтобус з контрабандним крамом та сховки з куривом біля кордону з Румунією

НАЗАД
09 березня 2017 11:36

За минулу добу на державному кордоні в межах Чернівецької області прикордонники не допустили три спроби незаконного переміщення товарів.

За минулу добу на державному кордоні в межах Чернівецької області прикордонники не допустили три спроби незаконного переміщення товарів.

Поблизу кордону з Молдовою прикордонники відділу «Подвір’ївка» затримали мікроавтобус, запакований мішками з хімічними сумішами, взуттям, одягом та іншими дрібними товарами. «Горе-бізнесмени» намагалися переправити товар в  Україну. Спершу водій та його спільник намагалися втекти з контрабандою, однак зрозумівши, що їм це не вдасться, покинули  мікроавтобус з товаром, та вдалися до втечі самі. Затриманий товар із мікроавтобусом доставлено до прикордонного підрозділу, які в подальшому будуть передані представникам ДФС.

Ще два випадки затримання контрабандних товарів виявили поблизу українсько-румунського кордону, де було знайдено два тайники із понад 20 ящиками тютюнових виробів. 11 ящиків сигарет, підготовлених до незаконного переміщення в Румунію, виявили прикордонники відділу «Красноїльськ». Ще 10 ящиків сигарет марки «Марбле» виявили прикордонники відділу «Селятин».

Усі тютюнові вироби після повного перерахунку будуть передані представникам ДФС у Чернівецькій області. Пошуки ймовірних власників покинутого товару тривають.

 

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси