Прикордонники затримали на кордоні три викрадені іномарки, які розшукувалися Інтерполом

НАЗАД
04 сiчня 2017 09:01

Три автомобілі, викрадені у Росії та Україні, затримали минулої доби співробітники Держприкордонслужби на державному кордоні.

Три автомобілі, викрадені у Росії та Україні, затримали минулої доби співробітники Держприкордонслужби на державному кордоні.

Прикордонники Луцького загону у пункті пропуску «Доманове» зупинили автомобіль «Тойота», за кермом якого був громадянин Білорусі. Під час заходів прикордонного контролю охоронці кордону встановили, що автівка в базі даних Інтерполу числиться як викрадена на території Росії у 2013 році.

На викраденій в Україні автівці через пункт пропуску «Краковець» намагався перетнути кордон громадянин Німеччини. Прикордонники Мостиського загону за базою даних Інтерополу встановили, що автомобіль «Ауді» німецької реєстрації викрадений.

А на Одещині прикордонники Білгород-Дністровського загону виявили викрадений в Україні автомобіль у пункті пропуску «Кучурган». За кермом автомобіля «Рено», на який відбулось спрацювання бази даних Інтерполу, був наш співвітчизник.

По всіх трьох випадках поінформовано чергового Укрбюро Інтерполу в м. Київ. Автомобілі передано співробітникам Національної поліції.

 

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси