Прикордонники затримали на кордоні кілька партій контрабандних сигарет

НАЗАД
18 листопада 2014 14:23

Учора прикордонники Котовського загону та співробітники ДАЇ затримали в Одеській області автомобіль з партією контрабандних сигарет.

 &l

Учора прикордонники Котовського загону та співробітники ДАЇ затримали в Одеській області автомобіль з партією контрабандних сигарет.

На автошляху «Одеса-Котовськ» міжвідомча група зупинила для перевірки завантажений товаром автомобіль «Москвич». Виявилося, що в автівці громадянин України перевозив 18 ящиків сигарет марки «Merіlyn» без документів. Чоловік пояснив, що нібито купив їх в Одесі на базарі. Для з’ясування обставин правопорушення матеріали передали в міліцію. Попередня сума оцінки товару склала 90 тисяч гривень.

 Крім того, контрабандні тютюнові вироби виявили учора на кордоні з Польщею та Закарпатті. У пункті пропуску «Устилуг» прикордонники Львівського загону спільно з працівниками митниці знайшли куриво у мікроавтобусі  «Фольксваген». Житель Луцька запакував у днище автомобіля понад тисячу пачок сигаретам марки «Фест» та «Магнат».

А прикордонники відділу «Солотвино» Мукачівського загону  запобігли переміщенню сигарет до Румунії. Невідомі приховали за 30 метрів від держрубежу  12 ящиків сигарет.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси