Прикордонники затримали на Донеччині три плавзасоби, які вийшли у Азовське море поза пунктами базування

НАЗАД
30 сiчня 2017 12:34

Три плавзасоби, якими порушники вийшли поза межами пунктів базування в Азовське море були виявлені на Донеччині минулої доби

Три плавзасоби, якими порушники вийшли поза межами пунктів базування в Азовське море, були виявлені прикордонниками на Донеччині минулої доби. Порушників затримали в результаті проведення спільних заходів прикордонниками відділу «Ялта» Донецького загону, військовослужбовцями мобільної прикордонної застави «Маріуполь» та представниками оперативного підрозділу Маріупольського загону морської охорони.

Два маломірні човни типу «Мотобаркас та «Тунець» охоронці кордону затримали в районі бази відпочинку «Мортадель» учора вранці та близько опівдня. На одному з плавзасобів перебувало 3 громадян України, на іншому – 2 українців.

Ще один  маломірний плавзасіб типу «Тунець», на якому було 3 наших співвітчизників, прикордонники затримали в районі н.п. Юріївка.

Усі човни здійснили вихід в море поза пунктами базування, тому на порушників були складені адмінпротоколи за ст.202 КУпАП(порушення прикордонного режиму).Справи передано до суду.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси