Прикордонники затримали громадянина Молдови та виявили два автомобілі, які розшукував Інтерпол

НАЗАД
29 березня 2017 12:36

Учора на Одещині, у пункті пропуску «Кучурган», що на українсько-молдовському кордоні, прикордонники Білгород-Дністровського загону затримали громадянина Молдови. Він знаходився у розшуку на території Молдови, за вчинення злочину, передбаченого ч.2 ст.187

Учора на Одещині, у пункті пропуску «Кучурган», що на українсько-молдовському кордоні, прикордонники Білгород-Дністровського загону затримали громадянина Молдови. Він знаходився у розшуку на території Молдови, за вчинення злочину, передбаченого ч.2 ст.187, ч.2 ст.186 КК Молдови – крадіжка, розбій.

Ще в двох випадках під час заходів прикордонного контролю відбулося спрацювання бази Інтерполу стосовно викрадених автомобілів на українсько-російському кордоні.

У пункті пропуску «Просяне» прикордонники Луганського загону виявили викрадений на території України автобус «Богдан». А в пункті пропуску «Гоптівка», охоронці кордону зупинили автомобіль «Фіат» 2013 року випуску, який теж був викрадений на території нашої країни. В обох випадках за кермом автомобілів були наші співвітчизники, які прямували на виїзд до Росії.

Про виявлені правопорушення поінформовано Укрбюро Інтерполу в місті Київ. Осіб та транспортні засоби передано представникам Національної поліції.

 

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси