Прикордонники затримали громадянина Ізраїлю та Молдови, які перебували в міжнародному розшуку

НАЗАД
21 жовтня 2015 11:40

Громадянина Молдови, який перебував в розшуку, затримали вчора ввечері прикордонники Чернігівського загону. Під час перевірки мікроавтобусу «Мерседес», який прямував до України через пу

Громадянина Молдови, який перебував в розшуку, затримали вчора ввечері прикордонники Чернігівського загону. Під час перевірки мікроавтобусу «Мерседес», який прямував до України через пункт пропуску «Сеньківка» на одного з пасажирів відбулось спрацювання бази даних Інтерполу. Прикордонники одразу ж затримали чоловіка, а також проінформували взаємодіючі підрозділи. У ході встановлення обставин було з’ясовано, що громадянин Молдови розшукується поліцією Румунії за шахрайство. Затриманого передали до МВС.

Окрім цього, вчора прикордонники в аеропорту Борисполя затримали громадянина Ізраїлю, який також перебував в міжнародному розшуку за шахрайські дії. Чоловіка, який намагався потрапити на рейс «Київ – Тель-Авів», прикордонний наряд зупинив під час проведення паспортного контролю. Зазначеного громадянина передали до МВС.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси