Прикордонники затримали громадян Молдови, Ізраїлю та Туреччини

НАЗАД
04 сiчня 2016 15:05

Сьогодні в пункті пропуску «Бачівськ» прикордонники відділу «Сопич» Сумського загону затримали громадянку Молдови,

Сьогодні в пункті пропуску «Бачівськ» прикордонники відділу «Сопич» Сумського загону затримали громадянку Молдови, яку розшукував Інтерпол.

У ході перевірки паспорта громадянки Молдови, яка прямувала на в’їзд в Україну рейсовим автобусом, прикордонники виявили підроблені відмітки про в’їзд та виїзд з України. Крім того з`ясувалося, що згідно з обліками Інтерполу, ця громадянка знаходиться у розшуку на території Молдови для притягнення до кримінальної відповідальності за шахрайство. 

Наразі 29-річна громадянка Молдови затримана. Після проведення процесуальних дій її буде передано компетентним органам.

Крім того сьогодні в аеропорту «Бориспіль» прикордонники Окремого контрольно-пропускного пункту пропуску «Київ» затримали громадянина Ізраїлю. Його розшукували правоохоронці Полтавщини за підозрою у вчинені злочину, передбаченого ч.2 ст. 121 ККУ (Умисне тяжке тілесне ушкодження). Студент медичного вузу планував втекти від правосуддя до Тель-Авіву. 

Ще в одного порушника, громадянина Туреччини, прикордонники цього ж пункту пропуску виявили фальшивий документ. По чужому паспорту громадянина Франції 21-річний чоловік хотів здійснити подорож до Великобританії. 

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси