Прикордонники затримали двох іноземців та українця, які знаходилися у розшуку за зґвалтування та крадіжки

НАЗАД
31 сiчня 2017 09:37

Учора в аеропорту «Бориспіль» співробітники Держприкордонслужби виявили громадянина Румунії, який розшукувався за скоєння кримінального злочину на території Молдови.

Учора в аеропорту «Бориспіль» співробітники Держприкордонслужби виявили громадянина Румунії, який розшукувався за скоєння кримінального злочину на території Молдови.

Виявили іноземця під час здійснення прикордонного контролю пасажирів авіарейсу «Франкфурт-Київ». Стосовно 29-річного чоловіка спрацювала база даних Інтерполу. З’ясувалося, що його розшукували для притягнення до кримінальної відповідальності за зґвалтування на території Молдови. Прикордонники одразу затримали чоловіка та проінформували представників Національної поліції.

Ще одного іноземця затримали учора в пункті пропуску «Тиса» прикордонники Чопського загону. Під час перевірки документів на громадянина Молдови, який прибув в Україну, спрацювала база даних Інтерполу. Згідно з обліками цей громадянин значився у міжнародному розшуку з метою арешту та подальшої екстрадиції до Франції. Його розшукували для притягнення до кримінальної відповідальності за крадіжку.

Про виявлення порушника поінформовано чергового Укрбюро Інтерполу в м. Київ. Особу передано співробітникам Національної поліції.

Крім того, сьогодні вночі в  залізничному пункті контролю   «Хутір-Михайлівський» прикордонники Сумського загону затримали громадянина України, якого з грудня минулого року розшукувала Національна поліція також за крадіжку. Після проведення процесуальних дій чоловіка передали компетентним органам.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси