Прикордонники затримали двох чоловік, які несли близько 2,4 мільйони доларів США під білим маскувальним одягом

НАЗАД
24 грудня 2012 14:41

Прикордонники Луцького загону поблизу населеного пункту Сільця Млинівські затримали двох невідомих чоловіків з 2,4 мільйонами доларів США. (Відео)

Прикордонники Луцького загону поблизу населеного пункту Сільця Млинівські затримали двох невідомих чоловіків з 2,4 мільйонами доларів США.

У ході патрулювання прикордонний наряд помітив невідомих, які прямували в напрямку білоруського села Мокрани. До кордону порушники пробиралися потайки, в білих масхалатах. Під час затримання чоловіки намагалися втекти, але прикордонники наздогали та затримали їх за 100 метрів від кордону. Під маскувальним одягом у затриманих було знайдено рюкзак та поліетиленовий пакунок, в яких знаходилась велика кількість валюти. Загалом вони переносили близько 2,4 мільйони доларів США. По даному факту прикордонники  поінформували зацікавлені правоохоронні органи.

Як стало відомо згодом, затримані виявилися громадянами Білорусі. Напередодні чоловіки перетнули кордон в Україну через пункт пропуску «Доманове».

Наразі співробітниками Держприкордонслужби України проводяться спільні дії з представниками прокуратури, СБУ, митниці та податкової. 

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси