Прикордонники затримали чоловіка, який поранив з вогнепальної зброї місцевого жителя на Луганщині

НАЗАД
18 лютого 2016 09:11

Сьогодні до прикордонного наряду, який ніс службу біля населеного пункту Іллінка, що в Станично-Луганському районі Луганської області,  звернулись місцеві жителі та повідомили про факт застосуванн

Сьогодні до прикордонного наряду, який ніс службу біля населеного пункту Іллінка, що в Станично-Луганському районі Луганської області,  звернулись місцеві жителі та повідомили про факт застосування вогнепальної зброї мешканцем н.п. Юганівка по іншій цивільній особі.

Прикордонники відділу «Станично-Луганське» негайно вирушили на місце події та надали першу медичну допомогу громадянину, який був поранений з вогнепальної зброї в руку. Чоловіку викликали швидку допомогу та передали потерпілого медикам.

Населений пункт, де можливо сховався злочинець, прикордонники блокували та унеможливили його втечу, в тому числі за кордон в РФ. За допомогою місцевих мешканців було встановлено місце переховування стрілка. Спочатку за будинком, де він переховувався організували приховане спостереження, а з прибуттям підкріплення, злагодженими діями прикордонників, особу було затримано. При затриманні в нього вилучили гвинтівку АТМАКА PS-55 та 17 боєприпасів до неї.

В даний час до місця затримання прибули співробітники Петрівського ВП ГУ НП в Луганській області, якими проводяться оперативно-слідчі дії. У затриманого порушника в подальшому також було виявлено пістолет та гранату. Перевірка триває.

 

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси