Прикордонники затримали четверо українців-правопорушників, одного з яких за грабіж

НАЗАД
24 листопада 2016 10:37

Минулої доби прикордонники виявили у пунктах пропуску на державному кордоні четверо правопорушників – громадян України.

Минулої доби прикордонники виявили у пунктах пропуску на державному кордоні четверо правопорушників – громадян України.

Українця, якого розшукували співробітники поліції в Рівненській області за грабіж, прикордонники Мостиського загону виявили і затримали у пункті пропуску «Краковець». Його передали ініціатора розшуку.  

Ще одного нашого співвітчизника прикордонники Чопського загону спинили у пункті пропуску «Ужгород». Він повертався в Україну автомобілем «Шкода» та намагався скористатися незаконно отриманим паспортом громадянина Угорщини. Справу стосовно виявленого правопорушення скеровано до суду.

А українка, яка прямувала пішки на вхід в Україну через пункт пропуску «Вашківці», надала прикордонникам Чернівецького загону незаконно отриманий паспорт громадянки Молдови. Правопорушення під час прикордонного контролю було виявлене, а матеріали стосовно незаконного використання документа також передано до суду.

Крім того, на Харківщині у пункті пропуску «Гоптівка» виявили підроблений паспорт в українця, який йшов пішки до Росії. Прикордонники встановили, що чоловік самостійно переклеїв вікове фото, підробив печатку та замінив сторінки документа. Порушника через кордон не пропущено та передано співробітникам Національної поліції.

 

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси