Прикордонники затримали чергову прихильницю кремлівської агресії

НАЗАД
18 серпня 2022 13:12

Уродженку Хабаровська, яка проживає в Україні, зупинили для перевірки. З'ясувалося, що жінка 1976 року народження палка прихильниця «руского міра».

У мобільному телефоні громадянки прикордонники виявили інформацію антиукраїнського характеру, листування з родичами та друзями, в яких жінка виправдовує дії рф, а українських захисників і уряд називає нацистами. Війну в Україні жінка називає «спецоперацією», інформацію про вбивства рф цивільних громадян взагалі відкидає і стверджує, що це військові України чинять вбивства. Також у переписці особа викривала розташування захисників України та місця влучання російських ракет, наголошуючи, що це українці самі себе обстрілюють. Крім цього, правоохоронці виявили безліч підписок на телеграм-канали російської пропаганди. Під час перевірки особи прикордонники встановили, що батьки жінки мають подвійне громадянство - українське та російське, а також отримують пенсійні виплати з рф.

У телефонному листуванні жінка запевняла родичів та друзів, що для перевірки має «чистенький» телефон, мовляв, компромат не знайдуть і вона не попадеться… Схибила уродженка хабаровська як і вся росія, як і будь-який інший агент кремля, коригувальник вогню рф, колаборант тощо. Так і не дочекавшись «руского міра» в Україні особу передали співробітникам СБУ.

 

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси