Прикордонники затримали буковинця, що стежив за прикордонними нарядами

НАЗАД
31 сiчня 2015 14:18

Сьогодні вранці на ділянці відділу «Красноїльсь» за  100 метрів  від лінії інженерно-технічних споруд, охоронці корд

Сьогодні вранці на ділянці відділу «Красноїльсь» за  100 метрів  від лінії інженерно-технічних споруд, охоронці кордону виявили громадянина, який із чагарника вів скрите спостереження за позиціями прикордонників.

Зловмисник не мав жодних документів та чинив опір під час затримання. У ході огляду речей «спостерігача» прикордонники виявили предмет, яким він зробив пролаз у загороджувальному паркані. В ході проведення фільтраційних заходів стало відомо, що затриманий є мешканцем селища Красноїльськ та не вперше попадається в поле зору прикордонників.

Основною метою чоловіка цього разу була «розвідувальна діяльність», яка полягала у відстеженні часу та кількості прикордонних нарядів, на даному напрямку та налагодження нового каналу незаконного переміщення сигарет до Румунії.  

Наразі порушник знаходиться в пункті тимчасового тримання Чернівецького прикордонного загону, за чинення опору законним вимогам прикордонного наряду та порушення прикордонного режиму, подальшу долю буковинця вирішуватиме суд. 

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси