(ВІДЕО) Прикордонники затримали браконьєрів, які нанесли збиток державі на суму понад мільйон гривень

НАЗАД
21 вересня 2016 10:31

Співробітники Держприкордонслужби активно продовжують заходи з протидії незаконному вилову водних живих ресурсів в акваторіях Чорного та Азовського морів. Зокрема учора були затримані браконьєри з майже 1000 рибин, а сума нанесеного збитку державі оцінюєт

Співробітники Держприкордонслужби активно продовжують заходи з протидії незаконному вилову водних живих ресурсів в акваторіях Чорного та Азовського морів. Зокрема учора були затримані браконьєри з майже 1000 рибин, а сума нанесеного збитку державі оцінюється у понад 1,1 мільйон гривень.

Двох громадян України, які здійснювали незаконний вилов риби,  прикордонники Бердянського загону виявили в акваторії Молочного лиману. На момент затримання порушники вже встигли виловити та перенести у автомобіль значну кількість риби родини кефалевих - журавка, піленгас, лобань.

На місце виявлення браконьєрів з рибою прикордонники негайно викликали співробітників Державної екологічної інспекції та Національної поліції.

За даним фактом прикордонники направили повідомлення до поліції за ознаками злочину передбаченого ч.1 ст.249 ККУ «Незаконне заняття рибним, звіриним або іншим водним добувним промислом».

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси