Прикордонники затримали браконьєрів з понад 600 метрами сіток, ятерами та рибою

НАЗАД
09 серпня 2015 11:33

Четверо громадян України затримали учора співробітники Держприкордонслужби під час незаконного вилову  водних живих ресурсів.

 

Четверо громадян України затримали учора співробітники Держприкордонслужби під час незаконного вилову  водних живих ресурсів.

Так, прикордонники відділу «Зноб-Новгородське» Сумського загону виявили на березі річки Десна, що за 2 кілометри від кордону, громадянина України, який займався незаконним промислом забороненими знаряддями лову. У порушника вилучили понад 100 рибин та 5 сіток завдовжки 170 метрів. Сума оцінки вилучених знарядь лову та риби склала більше 23 тисяч гривень.

Прикордонники відділу «Хорли» Херсонського загону затримали громадянина України на узбережжі Каланчацької затоки Чорного моря в районі с. Приморське. У маломірному засобі, яким він прибув із моря, було виявлено близько 7 тисяч бичків, атерини, кефалі, креветок та 3 ятери. Порушник заподіяв шкоди державі на понад 12 тисяч гривень.

Ще двох українців прикордонники відділу «Дольськ»  Луцького загону  затримали на озері Рогізне, що за кілька кілометрів від кордону. Чоловіки виловили 8 кілограмів риби сімома сітками завдовжки 450 метрів. Загальна сума збитків склала близько 6 тисяч гривень.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси