Прикордонники затримали Бентлі, який належить члену правління «Луганськдрук»

НАЗАД
15 липня 2015 13:32

Вчора ввечері прикордонниками Харківського загону спільно з працівниками митниці та СБУ виявили й затримали коштовний автомобіль, який намагались незаконно ввезти на територію України.

Державна прикордонна служба України у взаємодії з іншими відомствами продовжує здійснювати активні заходи щодо протидії протиправній діяльності на державному кордоні.

Зокрема, вчора ввечері прикордонники Харківського загону спільно з працівниками митниці та СБУ виявили й затримали  автомобіль, який намагались незаконно ввезти на територію України.

Під час співбесіди з водієм автомобіля «Бентлі-Контіненталь», який перетинав державний кордон в міжнародному пункті пропуску для автомобільного сполучення «Гоптівка», прикордонники з’ясували,  що 41-річний житель Луганська без дозволу відповідних державних органів України потрапив на територію Росії через не функціонуючий пункт пропуску «Ізварино» в Луганській області. Крім того, з’ясувалось, що автівка належить колишньому народному депутату України від Партії регіонів, члену правління «Луганськдрук».

Наразі водія автомобіля притягнуто до адміністративної відповідальності за порушення державного кордону України, а транспортний засіб вилучено та складено протокол про порушення митних правил. 

 

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси