Прикордонники затримали афганців й українців, що слідували в Словаччину та нігерійця, який їхав у поїзді «зайцем»

НАЗАД
19 березня 2013 12:03

 

Минулої доби прикордонники відділу «Великий Березний» Чопського загону запобігли двом спробам незаконного перетину державного кордону.

 

Минулої доби прикордонники відділу «Великий Березний» Чопського загону запобігли двом спробам незаконного перетину державного кордону.

Завдяки випереджувальній інформації, яка надійшла від місцевих жителів, було затримано 4 чоловіків. Правопорушники жодних документів, що могли б посвідчити їхні особи, при собі не мали, але назвалися громадянами Афганістану. Також мандрівники розповіли прикордонникам, що мали намір незаконно потрапити в Словаччину, звідки в подальшому планували дістатися до Франції.

Напередодні пильність прикордонників цього ж підрозділу «перевірили» чоловік і жінка. Вони також спробували потрапити в Словаччину поза пунктом пропуску. Затримані українці пояснили, що вони є братом і сестрою, а пунктом призначення своєї подорожі назвали Італію, куди прямували на заробітки.

Ще одного правопорушника, громадянина Нігерії, затримали прикордонники Мостиського загону у пункті пропуску «Мостиська». До Польщі він хотів потрапити «зайцем», сховавшись у неробочому тамбурі поїзду «Львів-Вроцлав».  

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси