Прикордонники затримали 7 українців, які здійснювали незаконний вилов риби та завдали збитків державі на суму більше 100 тисяч гривень

НАЗАД
08 квiтня 2016 15:43

Прикордонники продовжують здійснювати заходи з протидії браконьєрській діяльності в прикордонних контрольованих районах.

 

Прикордонники продовжують здійснювати заходи з протидії браконьєрській діяльності в прикордонних контрольованих районах.

Так, учора прикордонники Бердянського загону затримали 5 громадян України в районі населеного пункту Новомиколаївка. Вони займалися незаконним виловом риби на озері Сиваш. Під час перевірки у зазначених громадян було виявлено майже 6 тисяч бичків та креветок. Сума завданого збитку склала майже 65 тисяч гривень. За даним фактом проінформовано представників Держрибоохорони, а стосовно чоловіків складено адміністративні документи.

Ще двох українців, які теж займались незаконним рибним промислом, виявили на озері Кугурлуй в районі населеного пункту Новосельське прикордонники Ізмаїльського загону. Під час перевірки автомобіля «ВАЗ» прикордонний наряд знайшов в причепі двигун до плавзасобу, незаконне знаряддя лову – 2  сітки, кожна завдовжки 80 метрів, а також майже тисячу рибин різних порід.

Про виявлення ознак кримінального правопорушення за незаконний рибний промисел прикордонники повідомили Ізмаїльський відділ поліції та територіальний відділ Держрибоохорони. Сума завданого збитку склала понад 40 тисяч гривень.

 

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси