Прикордонники затримали 5 осіб з фальшивими та чужими паспортами

НАЗАД
13 лютого 2013 09:05

У п’ятницю в залізничному пункті пропуску «Ягодин», що на Волині, затримали порушника із Західної Азії. Іноземець намагався

 

У п’ятницю в залізничному пункті пропуску «Ягодин», що на Волині, затримали порушника із Західної Азії. Під час прикордонно-митного оформлення потяга «Київ – Варшава» прикордонники Луцького загону виявили іноземця, який намагався потрапити в Польщу по чужому паспорту. За допомогою спеціальних приладів було встановлено, що документ є дійсним, але пред’явникові не належить.

Ще двох порушників затримали прикордонники Ізмаїльського загону на Одещині. Їх виявили у суботу у рейсовому автобусі «Одеса – Варна (Болгарія)», який прямував через пункт пропуску «Виноградівка». Під час оформлення пасажирів двоє громадян Росії на паспортний контроль пред’явили підроблені паспорти громадян Болгарії, у яких були замінені сторінки з установчими даними.

Крім того, минулої суботи в аеропорту «Бориспіль» прикордонники Окремого контрольно-пропускного пункту «Київ» під час оформлення пасажирів, які прямували до Відня, затримали 34-річного громадянина України. Чоловік надав для контролю підроблений паспорт громадянина Естонії.  Українець пояснив, що придбав документ під час попереднього перебування за кордоном за 3,5 тисячі євро з метою легалізації. В цьому ж аеропорту затримали й 25-річного молодика, котрий прибув рейсом із Дубаї. Як з’ясувалось, пасажир є особою без громадянства із Сирії, однак для перевірки пред’явив підроблений паспорт громадянина Болгарії. Наразі чоловіка повернуто зворотнім рейсом до країни вильоту.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси