Прикордонники затримали 3 українців та молдованина, які були у розшуку

НАЗАД
28 серпня 2015 13:30

Минулої доби співробітники Ізмаїльського, Одеського, Херсонського та Чернігівського прикордонних загонів затримали порушників, яких розшукували правоохоронні  органи за скоєння злочинів на територ

Минулої доби співробітники Ізмаїльського, Одеського, Херсонського та Чернігівського прикордонних загонів затримали порушників, яких розшукували правоохоронні  органи за скоєння злочинів на території України.

Прикордонники Ізмаїльського загону  затримали громадянина України, який намагався покинути країну через пункт пропуску «Табаки». Громадянина розшукувала міліція Одеської області за підозрою у зґвалтуванні та крадіжці. Також у пункті пропуску «Одеса-авіа» серед пасажирів рейсу, що прямував до Туреччини, прикордонники Одеського загону виявили  та затримали українця, якого розшукували правоохоронні органи за  підозрою у шахрайстві.  А на адмінмежі з АР Крим  прикордонний наряд затримав нашого співвітчизника, котрого розшукували співробітники СБУ. Він  намагався виїхати до Криму через контрольний пункт в’їзду/виїзду «Каланчак».

Крім того прикордонники Чернігівського загону затримали у пункті пропуску «Нові Яриловичі» громадянина Молдови, якого розшукували в Україні співробітники МВС.

Усіх чотирьох затриманих співробітники Держприкордонслужби передали правоохоронним органам.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси