Прикордонники затримали 3 іномарки з порушеннями на кордоні з Росією та в зоні АТО

НАЗАД
19 вересня 2016 10:45

Минулої доби співробітники Держприкордонслужби запобігли переміщенню трьох автомобілів, які прямували через кордон та лінію розмежування у зоні АТО з порушеннями.

Минулої доби співробітники Держприкордонслужби запобігли переміщенню трьох автомобілів, які прямували через кордон та лінію розмежування у зоні АТО з порушеннями.

Прикордонники Сумського загону та працівники фіскальної служби виявили на кордоні з Росією іномарку, в якій був частково знищений номер кузова автомобіля. В’їхати через пункт пропуску «Бачівськ» автомобілем «Мерседес» із Росії намагався громадянин Молдови. Транспортний засіб передано співробітникам ДФС.

Крім того, під час заходів перевірки у КПВВ «Мар’їнка» прикордонники Краматорського загону та працівники фіскальної служби виявили два автомобілі, якими двоє наших співвітчизників з порушеннями прямували на підконтрольну бойовикам територію. В ході перевірки документів встановлено невідповідність номера кузова автомобіля «Вольво» із зазначеними в реєстраційних документах. А на автомобіль «Опель»   виявлено ознаки підробки технічного паспорта.

Після складання адмінпротоколів, громадян разом з автомобілями передано співробітникам Національної поліції в Донецькій області для подальшої перевірки.

 

  

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси