Прикордонники затримали 2 жителів Буковини, які джипом везли до Румунії 5,5 тисяч пачок сигарет

НАЗАД
24 листопада 2016 10:03

Учора пізно увечері прикордонники мобільного підрозділу, який прибув на Буковину для посилення охорони державного кордону, затримали позашляховик, запакований тютюновими виробами та двох осіб, які намагались перемістити куриво до Румунії.

Учора пізно увечері прикордонники мобільного підрозділу, які прибули на Буковину для посилення охорони державного кордону, затримали позашляховик, запакований тютюновими виробами та двох осіб. Транспортним засобом вони намагались перемістити куриво до Румунії.

Спочатку під час моніторингу прилеглої до держрубежу території прикордонники відділу «Селятин» помітили автомобіль високої прохідності, який рухався в бік українсько-румунського кордону. Вчасно зреагувавши, прикордонникам мобільного підрозділу вдалося швидко перекрити дорогу позашляховику та затримати його.

Автівкою  26- та 32-річний жителі Путильського району перевозили   5500 пачок сигарет марок «Марбле» та «Ашіма» без марок акцизного збору України.

Сигарети разом із транспортним засобом марки «Mitsubishi Pajero» вилучено. На затриманих порушників складено відповідні адміністративно-процесуальні документи, справу передано до суду.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси