Прикордонники затримали мандрівників із Еритреї, Сомалі та Індії

НАЗАД
09 вересня 2013 14:02

Прикордонники  відділу «Великий Березний» Чопського загону, отримавши  інформацію про рух невідомих в бік держрубежу, відразу вирушили на пошук можливих порушників.<

Прикордонники  відділу «Великий Березний» Чопського загону, отримавши  інформацію про рух невідомих в бік держрубежу, відразу вирушили на пошук можливих порушників. Під час проведення пошукових дій за 100 метрів від кордону зі Словаччиною  було виявлено та затримано 3 невідомих осіб без документів. Мандрівники повідомили, що є громадянами Еритреї та Сомалі. Ще двох незаконних мігрантів затримали учора прикордонники цього ж загону відділу «Княгиня». Чоловіки, зі слів вихідці з Узбекистану, намагалися потрапити по той бік кордону в обхід пункту пропуску.

Крім того, учора на Луганщині прикордонники затримали, українця та громадянина Індії. Порушників спинили за 5 метрів від кордону між російським селом Чертково і українським Мілове щойно вони перетнули кордон із Росії в Україну. Наразі відносно громадянина України, який супроводжував громадянина Індії, направлено повідомлення до УСБУ в Луганській області.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси