Прикордонники запобігли переміщенню із ТОТ Криму автомобіля на дипломатичних номерах за, можливо, підробленими документами

НАЗАД
03 червня 2016 14:19

Сьогодні, близько 11.30 до контрольного пункту в’їзду-виїзду "Чонгар", що на адмінмежі із тимчасово окупованим Кримом, на в’їзд на материкову Україну прибув а

Сьогодні, близько 11.30 до контрольного пункту в’їзду-виїзду "Чонгар", що на адмінмежі із тимчасово окупованим Кримом, на в’їзд на материкову Україну прибув автомобіль «Mersedes» з дипломатичними номерами, зареєстрований на Почесне консульство Ізраїлю в м. Сімферополь. За кермом перебував громадянин України, який постійно проживає на окупованій території. При собі водій мав доручення на право керування автомобілем, видане,  нібито, одним із керівників Консульства, але без дати видачі.

В той же час, в ході перевірочних заходів прикордонники встановили, що  Почесне консульство Ізраїлю в м. Сімферополь закрите ще в грудні 2014 року, а громадянин, який, можливо, видав доручення, насправді вже не уповноважений на виконання дипломатичних функцій.

За даним фактом прикордонники проінформували Міністерство закордонних справ та зацікавлені правоохоронні органи. Наразі автомобіль та 2 громадян України, які перебували в салоні, затримані для з’ясування усіх обставин.

Таким чином, прикордонники в черговий раз запобігли спробі незаконного ввозу із окупованої території коштовного автомобіля.

 

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси