Прикордонники запобігли черговим спробам незаконного переміщення сигарет через кордон

НАЗАД
29 вересня 2016 11:40

На всіх напрямках державного кордону України співробітниками Держприкордонслужби із взаємодіючими структурами, в тому числі суміжних країн проводиться активна робота по виявленню правопорушень та протидії контрабандній діяльності.

На всіх напрямках державного кордону України співробітниками Держприкордонслужби із взаємодіючими структурами, в тому числі суміжних країн проводиться активна робота по виявленню правопорушень та протидії контрабандній діяльності.

Так учора за інформацією оперативних підрозділів поблизу кордону прикордонним нарядом відділу «Фальків» Чернівецького загону було виявлено майже 12 тисяч пачок сигарет. Наразі усі сигарети доставлено до підрозділу та після відповідних процедур буде передано представникам ДФС. Пошук ймовірних власників покинутого краму наразі триває.

Також, за оперативною інформацією від румунських колег прикордонниками відділу «Черепківка» цього ж загону поблизу держрубежу вдалося затримати 4 громадян України без документів. У ході зустрічі румунські прикордонники додатково поінформували про затримання на своїй території ще 4 наших співвітчизників, 3 з яких – неповнолітні, та 7 пакунків тютюнових виробів. Усі затримані особи доставлені до відділу, на них складено відповідні адміністративно-процесуальні документи. Рішення про їх покарання виноситиме суд.

Ще двом спробам контрабандній діяльності завадили прикордонники Мукачівського та Львівського загонів. В одному випадку неподалік від державного кордону на березі річки Тиса були затримані 3 громадянина України в мокрому одязі, в другому – виявлено прихований рюкзак з гумовим човном та веслами. В обох випадках поінформовані суміжні сторони.

Крім того, сьогодні співробітниками Мукачівського загону було припинено чергову спробу тютюнової контрабанди. Так близько опівночі, прикордонному наряду відділу «Ділове», надійшла інформація про те, що неподалік від кордону було здійснено підвезення великої кількості пакунків загорнутих у чорні поліетиленові пакети. За кілька хвилин до вказаного місця висунулась група реагування. В результаті проведених оперативних заходів було виявлено 12 пакунків сигарет. Контрабандний тютюн було доставлено до відділу. У виявлених пакунках знаходилось майже 6 тисяч пачок сигарет. Наразі ведуться заходи по встановленню кола осіб причетних до протиправної діяльності.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси