Прикордонники Західного регіонального управління підвищили свій фаховий рівень з питань безпеки документів

НАЗАД
17 вересня 2018 14:45

Держприкордонслужба продовжує вдосконалювати навички із запобігання випадкам переміщення через державний кордон осіб за підробленими паспортними документами.

Так, на минулому тижні інструктори Головного експертно-криміналістичного центру провели тренінг з питань безпеки документів, для інспекторів  відділу прикордонної служби «Львів-аеропорт». До занять залучався інспекторський склад, який безпосередньо здійснює перевірку паспортних та інших документів у міжнародному аеропорту «Львів», а також оформлення пасажирів потягів, закордонного прямування, на залізничному вокзалі Львова. Основна увага на заняттях приділялася практичній складовій перевірці документів та виявленню в них підробок. Всього пройшло підготовку 22 інспектори прикордонної служби.

Проведення таких тренінгів, як форми професійної підготовки персоналу, відповідає сучасним європейським стандартам та є ефективним інструментом, щодо підвищення фахового рівня інспекторського складу у сфері перевірки документів.

Варто зазначити, що інструктори Головного центру, які проводили заняття, пройшли відповідну підготовку, з отриманням сертифікатів, на спеціальних тренінгах, які організовувалися європейськими експертами у рамках проекту «Twinning», а також виконання заходів із розгортання трирівневої системи перевірки документів.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси