Прикордонники зафіксували в пунктах пропуску дві спроби надання неправомірної вигоди

НАЗАД
05 березня 2017 11:28

У Державній прикордонній службі тривають системні заходи, направлені на протидію корупції, а також недопущення втягування прикордонників у протиправну діяльність

У Державній прикордонній службі тривають системні заходи, направлені на протидію корупції, а також недопущення втягування прикордонників у протиправну діяльність.

Учора до пункту пропуску «Бачівськ», що на Сумщині в пішому порядку на вихід до Росії прибула громадянка України. Під час проходження прикордонного контролю інспектор прикордонної служби виявив відсутність в наданому паспортному документі вікової фотокартки. З метою безперешкодного перетину кордону жінка запропонувала прикордоннику неправомірну винагороду в сумі двох тисяч російських рублів, на що отримала категоричну відмову.

46-річну правопорушницю передали працівникам поліції, які й займаються об’єктивним з’ясуванням вчинення нею кримінального правопорушення, передбаченого ст. 369 (пропозиція, обіцянка або надання неправомірної вигоди службовій особі) Кримінального кодексу України.

Черговий випадок намагання підкупити прикордонників був задокументований сьогодні вночі в пункті пропуску «Виступовичі».

Громадянин Узбекистану, прямуючи в пішому порядку до України, запропонував прикордонному наряду кошти у розмірі 900 рублів РФ за продовження реєстрації, а саме проставлення відповідних відміток в паспортному документі без правомірних на це підстав.

Даний факт прикордонники Житомирського загону зафіксували, а на місце події викликали представників Національної поліції.

 

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси