Прикордонники зафіксували чергові спроби пропонування неправомірної вигоди

НАЗАД
18 листопада 2016 12:55

Держприкордонслужба продовжує проводити антикорупційні заходи для викорінення корупційних проявів серед персоналу.

Держприкордонслужба продовжує проводити антикорупційні заходи щодо викорінення корупційних проявів серед персоналу. Наразі з цією метою у прикордонному відомстві триває антикорупційна акція «Доброчесність», яка дає свої позитивні результати.

Так, сьогодні в аеропорту «Бориспіль» під час оформлення пасажирів рейсу «Київ-Кутаїсі» прикордонники зупинили громадянина Грузії, який надав для контролю паспортний документ з підробленою відміткою «дозволено постійне проживання в Україні». Даний громадянин з метою «вирішення питання» запропонував прикордонниці грошову винагороду у розмірі 100 доларів США, на що отримав категоричну відмову.

В подальшому громадянина передано співробітникам Національної поліції в аеропорту «Бориспіль».

Також учора в пунктах пропуску «Бачівськ» та «Юнаківка»  під час проходження прикордонного контролю охоронцям кордону пропонували неправомірну винагороду у сумі 7000 та 1000 рублів РФ. Громадянин Молдови намагався відкупитися, так як прикордонники виявили підроблені відмітки Держприкордонслужби України про перетинання державного кордону України, а громадянин Азербайджану хотів "заплатити" за безперешкодний пропуск через кордон. На обидві пропозиції іноземці отримали від правоохоронців категоричні відмови.

Факти дачі неправомірної вигоди прикордонники зафіксували та передали правопорушників співробітникам поліції.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси