Прикордонники зафіксували 9 спроб пропонування неправомірної вигоди громадянами

НАЗАД
20 лютого 2017 11:13

У Держприкордонслужбі продовжуються заходи щодо протидії корупції та злочинності серед персоналу прикордонного відомства, а також втягування прикордонників у протиправну діяльність.

У Держприкордонслужбі продовжуються заходи щодо протидії корупції та злочинності серед персоналу прикордонного відомства, а також втягування прикордонників у протиправну діяльність.

Так, лише за добу прикордонниками припинено 9 спроб пропонування громадянами хабара.

Випадки були зафіксовані в контрольних пунктах в`їзду-виїзду в районі проведення АТО, а також в пунктах пропуску на ділянках Харківського, Мостиського, Могилів-Подільського та Білгород-Дністровського загонів. Неправомірні кошти у розмірі від 100 до 500 гривень, 2000 рублів РФ та 20 доларів США громадяни  України, Узбекистану, Польщі та Молдови намагались дати за прийняття прикордонниками протиправних рішень і сприяння у пропуску через лінію розмежування та державний кордон України.

Державна прикордонна служба України звертається до усіх учасників руху не порушувати чинного законодавства України та не намагатися втягнути у протиправну діяльність співробітників Держприкордонслужби, пропонуючи хабарі за прийняття неправомірних рішень.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси