Прикордонники заборонили в'їзд трьом росіянам, які прямували до України з метою дестабілізації обстановки

НАЗАД
22 квiтня 2014 14:42

Вчора, правоохоронці відділу «Краснодон» зупинили росіянина, який намагався перетнути державний кордон через пункт пропуску «Ізварине». Під час перевірки документів

Вчора, правоохоронці відділу «Краснодон» зупинили росіянина, який намагався перетнути державний кордон через пункт пропуску «Ізварине». Під час перевірки документів та проведення опитування  27-річний чоловік повідомив, що прямує до міста Луганськ, але  з якою метою так і не зміг пояснити. Під час проведення перевірки  та огляду речей у росіянина було виявлено армійський планшет, ніж, набір медикаментів, форму та армійські черевики.

Згодом, затриманий зізнався, що його мали зустріти в місті Луганськ, де він мав взяти участь у заходах з метою дестабілізації ситуації.  Відносно даного громадянина було прийнято рішення про заборону в’їзду на територію України терміном на 3 роки та  повернуто в зворотному напрямку.

Ще двох громадян Росії не пропустили  цього ж дня прикордонники Донецького та Сумського загону. Під час перевірки потяга сполученням «Анапа - Мінськ» в пункті контролю «Іловайськ»  один з пасажирів, громадянин Росії 1983 року народження також не зміг відповісти з якою метою прямує до України. Під час огляду в чоловіка були виявлені рукописні записи пропагандистського характеру. Схожого  «туриста» – 36-річного громадянина Росії виявили прикордонники Сумського загону в потязі «Москва-Київ». Під час огляду речей правоохоронцями було виявлено газети, брошури та листівки агітаційного характеру, зміст яких направлений на дестабілізацію обстановки в Україні.  За результатами перевірок даним  громадянам було також відмовлено у пропуску на територію України. 

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси