Прикордонники забезпечують охорону Арабатської стрілки

НАЗАД
21 березня 2014 15:12

О 21-й годині 15 березня прикордонники  у взаємодії з підрозділом ЗСУ відтіснити військовий десант Збройних Сил Росії за населений пункт  Стрілкове (Херсонська область). Наразі вони утрим

О 21-й годині 15 березня прикордонники  у взаємодії з підрозділом ЗСУ відтіснили військовий десант Збройних Сил Росії за населений пункт  Стрілкове (Херсонська область). Наразі вони утримують  рубіж  в  одному кілометрі на південь від зазначеного населеного пункту.

Росіяни зосередились та утримують газонасосну станцію та сховище «Чорноморнафтогазу». На межі Херсонської області та Автономної Республіки Крим вони виставили блок-пост посилений 4 БТР та приблизно 40 військовослужбовцями. 

Як раніше повідомляла прес-служба Адміністрації Держприкордонслужби, учора, 15 березня, близько 13-ї години прикордонний наряд, що виконував завдання з контролю режиму на адміністративному кордоні Херсонської області та АР Крим в районі населеного пункту Стрілкове, виявив висадку з двох груп вертольотів (по 4 та 6 гелікоптерів) до 120  військовослужбовців Російської Федерації в районі населеного пункту Стрілкове. Також  було зафіксовано колону БТРів, що рухалися вздовж Арабатської стрілки з боку АР Крим.

Зазначемо, що в  умовах різкого загострення напруги на державному кордоні України та активних дій з боку сепаратистів самопроголошеного уряду Криму, яких активно підтримують підрозділи Збройних сил Росії, та незважаючи на перешкоджання в організації охорони кордону і здійснення прикордонного контролю усі прикордонні підрозділи виконують  завдання з охорони кордону України  в посиленому варіанті з максимальним використанням всіх наявних сил та засобів.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси