Прикордонники за добу у пунктах пропуску на державному кордоні виявили майже 5,6 тисяч пачок сигарет

НАЗАД
10 лютого 2017 10:34

Співробітники Держприкордонслужби продовжують виявляти сховки з тютюновими виробами в пунктах пропуску на всіх напрямках державного кордону України.

Співробітники Держприкордонслужби продовжують виявляти сховки з тютюновими виробами в пунктах пропуску на всіх напрямках державного кордону України.   

Так, минулої доби у пункті пропуску «Ужгород» прикордонниками Чопського загону було виявлено більше 3,5 тисяч пачок контрабандних сигарет. Сигарети намагався вивезти громадянин України. Під час перевірки з’ясувалося, що куриво він сховав в тайниках та конструктивних особливостях свого легкового автомобіля «Рено». Транспортний засіб та тютюнові вироби на суму майже 234 тисячі гривень вилучено.

Також учора правоохоронці цього ж загону виявили сигарети в трьох  транспортних засобах громадян України та Угорщини в пункті пропуску «Тиса». Наш співвітчизник та іноземні громадяни везли 230,160 та 580 пачок сигарет власними автівками «Опель», «Фіат» та «Шкода» під обшивкою сидінь, в паливному баку та в робочих колесах. Виявлений тютюн на загальну суму більше 20 тисяч гривень вилучено та встановленим порядком передано взаємодіючим підрозділам. Також було вилучено автомобілі, як засоби переміщення контрабанди, загальна сума оцінки яких склала понад 440 тисяч гривень.

Ще два транспортні засоби виявили прикордонники Луцького та Львівського загонів у пунктах пропуску «Ягодин» та «Устилуг». В легкових автомобілях «Опель» та «Ауді», які прибули під керуванням громадян України, прикордонники виявили тайники з тютюном під капотом та в ніші для запасного колеса, а також у запасному колесі автівки. У такий спосіб наші громадяни намагалися перевезти через кордон 200 та 180 пачок сигарет відповідно. Сума оцінки вилученого курива склала 6,2 тисячі гривень.

Крім того, перемістити 690 пачок сигарет під обшивкою салону автомобіля «Шевроле» намагався ще один українець. Його прикордонники Мостиського загону спинили у пункті пропуску «Краківець». Разом із сигаретами, які оцінено у понад 17 тисяч гривень, громадянин позбувся й автівки.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси