Прикордонники з рибоохоронними патрулями затримали браконьєрів з рибою на понад 40 тисяч гривень

НАЗАД
05 вересня 2017 13:52

Прикордонники спільно із взаємодіючими органами продовжують активні заходи з протидії незаконному вилову водних живих ресурсів у контрольованих прикордонних районах.

Прикордонники спільно із взаємодіючими органами  продовжують активні заходи з протидії незаконному вилову водних живих ресурсів у контрольованих прикордонних районах.

Так, сьогодні вранці прикордонники спільно з представниками Азовського рибоохоронного патруля на березі затоки Сиваш в районі н.п. Щасливцеве виявили одного громадянина України. Чоловік за допомогою трьох сіток  завдовжки 150 метрів здійснював незаконний вилов кефалі. На момент затримання житель Херсонщини вже встиг завдати збитків державі на суму більше 40 тисяч гривень.

Вилов та незаконні знаряддя лову встановленим порядок вилучили представники рибоохоронного патруля, водночас прикордонники направили повідомлення до Національної поліції про виявлення ознак кримінального правопорушення, передбаченого ст. 249 ККУ.

Ще одного «рибалку» виявили вчора прикордонники Маріупольського ЗМО спільно з представниками рибоохоронного патруля на внутрішньому рейді порту Маріуполя.  Громадянин України на гумовому човні здійснював незаконний вилов риби. У плавзасобі затриманого правоохоронці виявили камбалу азовську, бичок та тарань. Попередньо сума оцінки завданих збитків державі складає понад 3 тисячі гривень. Представники патруля склали протокол про адміністративне правопорушення за ч.4 ст.85 КУпАП.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси